Home » Partners


Hoegen Fietsverhuur is sinds 1925 het fietsverhuurbedrijf op de Noordwest Veluwe. Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Of u nu vanuit Nunspeet, Harderwijk, Vierhouten of elders in Nederland gaat fietsen met een kleine of grote groep, dit is geen enkel probleem. Wij bezorgen op de door u gewenste lokatie.

Voor een gezellig dagjeuit of een vakantie vol fietsplezier zijn wij het aangewezen adres om uw fietsen en accessoires te huren. U wilt gaan fietsen vanaf uw camping, vakantiehuis of hotel wij zorgen ervoor. Ons zeer uitgebreide assortiment bestaat o.a. uit stadsfietsen, mountainbikes of atb, elektrische fietsen, gewone tandems, kindertandems, solexen, bakfietsen en nog veel meer.

Knulst is nog een écht, oerhollands familiebedrijf. De eerste generatie begon in 1958 in het Zeeuwse Sint Annaland. Inmiddels zijn we drie generaties verder en werken we al méér dan 45 jaar vanuit Nunspeet. Hier hebben we een sterke reputatie opgebouwd als ambachtelijk specialist in houten vloeren. Vanuit heel Nederland weten ze ons te vinden voor klassieke én moderne houten vloeren, zowel van patroon- tot stijlvolle visgraatvloer. Door de jaren heen is er veel veranderd. Gebleven zijn onze kennis, ons vakmanschap en de wil om u altijd goed en eerlijk te adviseren. Ervaar het zelf…
Ons doel is dat een ieder fluitend gebruik kan maken van de elektrische fiets. Met de elektrische fiets grotere afstanden af leggen, naar bijvoorbeeld het werk, school of andere bestemmingen. Er mag best wat meer gebruik worden gemaakt van de fiets. Onze missie is daarom: groener en flexibeler op weg naar uw bestemming.

Ontstress en geniet van de prettige omgevingen waarin u helemaal tot rust komt op een elektrische fiets van Forza Fietsen. Wij staan voor een gedegen stuk kwaliteit, goede zitcomfort, en fraaie designs om uw fietstocht tot een plezier te maken. Daarnaast vinden wij het van zeer groot belang u van ondersteunend, persoonlijk advies te voorzien. Een elektrische fiets naar wens met een bijzonder hoog aftersales service niveau: dat is Forza Fietsen.Pannenkoekenhuis de Stroopstok.